śniadanie: 6.45 - jogurt naturalny z otrębami
II śniadanie: 10.00-10.30 - wędzona pierś z kurczaka + pomidor z ogórkiem kiszonym + 2 kromki chrupkiego wieloziarnistego
obiad: 13.30-14.00 - dwa kotleciki mielone z piersi z kurczaka i szpinak
podwieczorek: 16.30 - 17.00 - 3 mandarynki
kolacja: 19.00 - jeszcze nie mam pomysłu
do tego dużo dużo wody
2 kawy z mlekiem 0,5%
3 herbaty zielone w pracy
3 herbaty czerwone w domu wieczorem
Zmiany:
chrupkie pieczywo zamienione 1 kromką żytniego i tak zostanie :)
Kolacja: 1,5 kotlecika z obiadu, jabłko i mały naleśnik wg. przepisu dukana (robiłam je już na jutro) i byly takie cieplutkie pachnące, pyszne
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz